Prezentare generala
Proprietarul prezentei pagini web (in continuare: site) si detinatorul apartamentelor este societatea comerciala Bangkok Capital SRL, inmatriculata la ORC Cluj sub nr. J12/494/17.02.2017, avand CUI 37062053, cu sediul in Cluj-Napoca str. Dornei nr. 49, reprezentata de Szabo Jozsef – Sandor, in calitate de administrator.

Date de contact: office@clujflat.ro
Nr. telefon: +40 770 917 408
Prin prezentul site, Bangkok Capital SRL faciliteaza cazarea in apartamente in regim hotelier.

Accesarea acestui site (vizitarea, respectiv folosirea serviciilor oferite) reprezinta un acord de vointa legal intre Napoca Realty & Services si consumator, ce implica acceptarea neconditionata a prezentelor termeni si conditii. Pentru cele de mai sus, Va recomandam sa cititi cu atentie prezentele norme, iar in caz de nelamuriri sa ne contactati la office@clujflat.ro

Bangkok Capital SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita intodeauna accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”. In situatia in care intervin noi termeni si conditii neacceptabile de Dvs., va solicitam sa nu mai accesati prezentul site si serviciile oferite.

Norme specifice
In caz de rezervare prin prezentul site, Napoca Realty & Services se obliga sa predea apartamentul ales pentru perioada determinata, cu toate facilitatile prezentate in oferta, cu toate instalatiile, serviciile si electrocasnicele functionale, apartamentele fiind curate si cu asternuturile/prosoapele schimbate. In situatia rezervarii pe un termen mai lung, asternuturile/prosoapele se schimba din 3 in 3 zile, cu igienizarea apartamentului.

Pretul afisat pe site este un pret ferm si reprezinta pretul total al serviciilor cu toate taxele incluse. Sejurul de o noapte se taxeaza suplimentar cu o taxa suplimentara de curatenie de 10 euro/apartament.

Plata serviciilor mentionate mai sus se poate efectua prin transfer bancar in contul: RO 92 INGB 0000 9999 0659 0017 deschis la ING Bank sau in numerar la persoana desemnata din partea Bangkok Capital SRL pentru predarea apartamentului in momentul predarii apartamentului.

Cursul de schimb aplicat este cursul de schimb interbancar BNR valabil din data platii. Plata se poate efectua prin lei (ron) sau euro (eur).

Prin parcurgerea procedurii de rezervare, consumatorul recunoaşte în mod explicit ca aceasta comanda este ferma si implica o obligatie de a plata.

Pentru confirmarea rezervarii, Bangkok Capital SRL trimite intr-un termen rezonabil un e-mail de confirmare cu principalele caracteristici ale serviciilor si informatiile utile necesare cazarii, pretul total al serviciilor cu toate taxele incluse si modalitatea de plata, iar in caz de plata si confirmarea platii.

Procedura de „Check in” este posibila intre orele 13:00 – 22:00, peste acest program se ofera posibilitatea de “late Check-in” contra unei taxe suplimentare de 10 euro/apartament.

Procedura de „Check out” trebuie efectuata inainte de ora 11 AM, depasirea acestei ore se taxeaza suplimentar cu o noua zi de cazare.

Bangkok Capital SRL nu detine o receptie propriu-zisa, astfel sunteti rugati sa ne anuntati ora estimativa a sosirii dvs.. Predarea si restituirea cheii se va face la adresa apartamentului rezervat la o ora indicata de Dvs in prealabil.

In caz de disponibilitate si cu informarea prealabila a administratorului, este permis solicitarea unui „late check out” cu 2-4 ore contra unei taxe suplimentare de 15 euro/apartament.

Rezervarea se refera la numarul de persoane mentionate in procedura de rezervare, depasirea acestui numar este interzisa. In cazul in care numarul de rezervare este mai mare decat numarul oaspetilor prezenti, nu exista procedura de ramburs.

Apartamantele oferite au destinatia de locuinta, drept pentru care nu se poate folosi doar cu acest scop. Pentru orice alt tip de eveniment si in principal de petreceri, consumatorul isi asuma intreaga responsabilitate legala.

Va rugam sa folositi aparatura audio-video la un nivel de sonorizare prin care nu se tulbura linistea locatarilor, in special intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00. Totodata va atentionam ca producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma se sanctioneaza de Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de încalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice cu amenda de la 200 lei la 1.500 lei.

Atat in locuinta (fiind un spatiu inchis), cat si in spatiile comune (de ex. casa scarii, etc.) fumatul este interzis. Este permis fumatul pe terasele sau balcoanele apartamentelor care detin o astfel de facilitate.

Cu un acord prealabil din partea Bangkok Capital SRL, se pot introduce in apartamente animale de companie de mici dimensiuni.

Va rugam sa folositi utilitatile (curent, gaz, apa) fara risipa si sa utilizati apartamentul, instalatiile, serviciile si electrocasnicele in deplina siguranta si fara a produce pagube si sa predati apartamentul in starea in care le-ati preluat. Pentru eventualele daune raspunderea revine consumatorului.
Va dorim un sejur placut!